Lieke van Lexmond lanceert samen met zus een sieradenlijn.

| Esther Ligthart | News & Stories

De zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond brengen samen met het aloude diamanthuis Royal Asscher uit Amsterdam een sieradenlijn uit. De lancering zal begin volgend jaar plaatsvinden en beide zusjes zeggen al geruime tijd bezig te zijn geweest met ontwerpen en plannen. 

De collectie zal bestaan uit diamanten sieraden, gouden sieraden en sieraden met edelstenen.  Ze verwachten dat ze twee keer per jaar een nieuwe collectie zullen lanceren. De samenwerking is volgens de zusjes en Royal Asscher voor langere tijd. Lieke van Lexmond is vooral bekend als actrice en het presenteren van programma’s en haar zus Jetteke van Lexmond werkt als styliste en doet daarnaast werk als contributing editor voor Vogue.

De dames hebben natuurlijk veel smaak en gevoel voor mode en schoonheid. Dat geloof ik direct. Voor nu heb ik echter wel het meeste vertrouwen echter in de capaciteiten van diamantair Royal Asscher. Zij hebben vooral de kennis, resources en geloofwaardigheid wat mij betreft. Zij zijn al ruim 158 jaar een begrip in binnen-en buitenland.

Prijzen en lanceringsdatum zijn nog onbekend. Maar natuurlijk ben ik erg benieuwd!

Tags

Leave a comment

You are commenting as guest.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Untitled-1
© 2013 - 2020 Bizzita. All Rights Reserved
Legal Information | Copyright & Privacy Policy | Term & Conditions


0
Shares

LOVE what you see?

Hit the buttons to follow me!

0
Shares